Merken Super de Boer Oranje Bungels

12 mei 2010 | Gonnie

0

WK-gadget Super de Boer: Oranje-bungels

Het is waarschijnlijk de laatste eigen actie van Super de Boer: de Oranje-bungels. Een bungels zijn deze keer Zuid-Afrikaanse dieren die als mascotte zijn verkleed. De olifant draagt bijvoorbeeld een shirt met: ‘Komt dat schot!’ Waar hebben we dat eerder gezien? Een andere overeenkomst met de Coop Buddies is het feit dat je de bungel aan een keycord kan hangen. Er zijn 24 poppetjes te verzamelen. Vanaf maandag aanstaande (17 mei) krijgen klanten ze bij speciale actieproducten.

Tot nu toe vind ik de mascottes van de supermarkten qua constructie redelijk inwisselbaar. Wat Super de Boer wel goed doet, is de toevoeging van een ‘extra kans’ naast het spaarelement. Want klanten die het zogenaamde ‘Gouden Bertje’ bij hun boodschappen krijgen, winnen een WK barbecuepakket, en maakt kans op een flatscreen TV. Gouden Bertje heeft ook een hyves-pagina.

Zie ook deze artikelen over supermarktacties.



Tags: , , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


0 reacties op WK-gadget Super de Boer: Oranje-bungels

  1. Robin :

    LET OP: Hierbij een oproep voor de Nationale Buitenspeeldag

    Beste BungelFans!

    Ondanks dat alle Bungels nu op reis zijn hebben ze voor alle fans in Nederland een verrassing achtergelaten;

    Spetterende BungelSpelen voor de Nationale Buitenspeeldag op http://wildvanoranje.hyves.nl

    Kom deze dag ook naar buiten! en neem al je vriendjes, vriendinnetjes en je Bungels mee om op deze dag los te gaan met Bungelspellen.De Buitenspeeldag vind plaats op woensdag 2 juni en wij zijn zelf ook aanwezig op ‘n locatie. Namelijk bij de BSO De Kornuiten op de Kapittelhof in Prinsenbeek. Daar zullen we met 150 kinderen allerlei leuke spelletjes gaan spelen, waaronder een aantal spelletjes met de verschillende Bungels. Een groep van 10 studenten van de Avans Hogelschool, richting ABC, zullen de kinderen helpen met de diverse Bungelsspelletjes.

    Let op! Alle individuele profielpagina’s van de Bungels en de centrale Hyve zullen deze middag offline gaan. Tijdens de reis spelen de Bungels natuurlijk ook een dagje buiten!

    Groetjes,

    Een grote Bungelfan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief